Stationsautomatisering en Netbeveiliging

RITTER is een merkonafjhankelijke multivendor System Intergrator op het gebied van Stationsautomatisering en Netbeveiliging. RITTER heeft een separate afdeling welke gespecialiseerd in Turn Key oplossingen voor Statonsautomatiseringssystemen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u alle benodigde facetten kunnen aanbieden. Te denken valt aan bijvoorbeeld detailengineering, bedraden, plaatsen, testen en inbedrijfstellen van complete systemen.

Wij zijn in Europa voornamelijk actief in de volgende marktsegmenten:

Om welke regel-, stuur- of productieproces het ook gaat, de automatiseringsspecialisten van Ritter vinden altijd een klantgerichte oplossing.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u van dienst zijn voor:

Een overzicht van onze mogelijkheden :


 

Standaard componenten

Voor stationsautomatisering werken wij nauw samen met verschillende leveranciers, waaronder Siemens, ABB, Sprecher en Schneider Electric. Ons onderscheidend vermogen ligt in eerlijke prijzen, groot aantal breed en merkonafhankelijk georiënteerde deskundigen, en natuurlijk snelle en goede service.

FAT / FIT / SAT / SIT -  Integratie testen

Het terugbrengen van On Site - inspanningen nodig voor de inbedrijfstelling (Commissioning). Het integreren van klantspecieke componentenen systemen en testen en valideren van de functionaliteit voordat de installaties op site aankomen. Kortom meer zekerheid dat op site de systemen naar verwachting zullen werken.

Onze fabriekslokatie in Olfen beschikt over testfaciliteiten waar we klantspecifieke testen kunnen uitvoeren. Naast de standaard Factory Acceptance Test (FAT) kunnen wij ook Factory Integration Tests (FIT) uitvoeren. Een voorbeeld is de koppeling met bovenliggende monitoring of SCADA systemen of een systeemtest met de switchgear van Ritter zelf.

Op site kunnen we klantspecifiek equipment testen Site Acceptance Test (SAT) en systeemtesten Site Integratie Testen (SIT) uitvoeren.

Ritter Starkstromtechnik kan als:

klantspecifieke systemen ontwikkelen, engineeren, fabriceren, testen en in bedrijf nemen.

Het voordeel van een fabriekslocatie waar zowel de stationsautomatisering en de middenspanningverdeler gemaakt worden.

Informatie testen stationsautomatisering


Voorbeeld stationsoverzicht:

 

 

Berekenen van kortsluitstromen:

 

Selectiviteitsberekeningen: